Här finner ni som tävlande aktiva och föreningar informationen för att anmäla er och delta i friidrotts-SM 2019 i Karlstad. Genom att klicka på länkarna nedan så finner ni mer information om anmälan, startlistor, inbjudan, dagsprogram och boende.

Stavhopp män

På grund av dagens väderutsikter kommer männens stavhopp att avgöras i en pool på den angivna tiden för A-poolen, dvs 14.00 och avprickning 12.30.

Massage

För dig som aktiv finns möjligheten att få massage under tävlingshelgen. Massören finns tillgänglig i ett av våra omklädningsrum under sittplatsläktaren och kan hjälpa till med diverse skavanker. Detta är självklart en service som ingår. Ingen förbokning behöver göras.

Tider för massage:

Lördag mellan 16.00-20.00

Söndag mellan 12.00-16.00

 

anmälan

 

startlista

 

INBJUDAN

 

TÄVLINGS PM

 

PROGRAM

 

tidsprogram fredag

tidsprogram lördag

tidsprogram söndag

 

MER INFO OM HOTELL

 

Hitta till Tingvalla IP

 

(Klicka på bilden för förstoring)

 

Karta över Tingvalla IP

 

LUNCH PÅ ARENAN

I samarbete med Nifa som är en branschförening för värmländska mat- och dryckesföretagare har
Kroksta Herrgård matserveringen för aktiva och VIP. Förbeställ lunch på arenan till
jonathan.widen@ifgota.se för 100: – per lunch. Lunchen finns tillgänglig fredag 11.30-14.00, lördag 11.30-15.00 och söndag 11.30-14.00.

 

BEACHFLAGGOR

Vi uppmanar varje deltagande förening att ta med en extra beachflagga som vi kan använda att smycka SM-arenan med. Vi önskar flaggor av typen ”hajfena”. Vi har förhandlat ett bra pris på en modell som är 60×250 cm hög inklusive kryssfot. Priset är 2050:- ink moms, vid köp av flera flaggor blir priset snabbt bättre. Kontakta Christian Berglund på Myshkin så hjälper han er: christian@myshkin.se

 

Tränare

För att få ackrediteringar för tränare ska antalet tränare föranmälas så snart som möjligt. Anmälningen görs till jonathan.widen@ifgota.se.

 

FRIIDROTTSVECKAN

Gå in och kolla in friidrottsveckan för att se allt som händer i Karlstad och på Tingvalla inför och under SM!

 

ATT GÖRA I KARLSTAD

Utforska Karlstad under vistelsen på SM! Besök våra berömda museum, åk båtbuss på älven eller utforska vårt breda restaurang- och krogutbud! Här finns det något för alla! Du kan även besöka Visit Karlstads hemsida för ytterligare information.

 

FÖRMÅNER

Som aktiv och ledare på friidrotts SM får du 20 % på maten hos Pitcher’s i Karlstad. Förboka bord på info.karlstad@pitchers.se eller ring 054-18 03 0. Uppge: Friidrotts SM vid bokning.

Med hjälp av nummerlappen kan du som aktiv ta del av Karlstads fantastiska båtbussturer! Turerna man kan åka med är linje 91, 93 och 94 detta mellan 30-31 augusti. Tidtabeller och kartor hittar du på länken.

Karlstadbuss erbjuder dessutom gratis bussresor på linje 2 och linje 8 som går från centrum och förbi Tingvalla IP. Din nummerlapp kommer att fungera som biljett. Följ länken för att se tidtabeller och linjekartor.

Som aktiv kanske du vill hitta på något och se lite av Karlstad när du inte tävlar. Då rekommenderar jag dig starkt att besöka Värmlands Museum på Sandgrundsudden. Du som aktiv har fritt inträde och kan använda din nummerlapp som bevis.

 

HÅLL DIG UPPDATERAD

Jag godkänner att mina uppgifter sparas enligt IF Götas integritetspolicy

Sommaren 2019 ska bli ihågkommen som
sommaren då Friidrotts-SM kom till Karlstad!