Våra friidrottsstjärnor har nu tränat hela våren och sommaren och nu börjar det närma sig…
En uppladdning med slit, träningar och tävlingar. Nu lämnar de aktiva uppladdningen bakom sig och går in för en urladdning på SM!

De aktiva är inte de enda som har laddat upp för SM, även hela Karlstad har laddat upp för tävlingarna. Allt från publik och fans till funktionärer och arbetande kring arrangemanget. Genom att sprida arrangemanget med annonser, bildskärmar, media och reklamtavlor har vi nu laddat upp och förberett oss tillsammans med övriga Karlstad.

Nu går vi istället precis som de aktiva in i urladdningen. Vi gör allt vi kan för att prestera en så fantastisk friidrottsvecka som möjligt! Vi har pyntat Karlstad med banderoller, asfaltsdekaler och massa friidrottsstjärnor. Nästa vecka byggs en eventby upp på torget för att bjuda in ytterligare till friidrottskänslan. Det är på torget som invigningen för SM arrangeras på torsdagen den 29:e augusti. Nu ska Tingvalla göras iordning för en fantastisk upplevelse för publik och de bästa förutsättningarna för de aktiva. Vi och de aktiva är redo för en riktig urladdning nästa vecka! Hoppas ni också är det och vill vara en del av denna fantastiska vecka och upplevelse.

Gå ut på stan och bygg upp friidrottskänslan så ses vi på Tingvalla mellan den 30 augusti till 1 september!