I skrivande stund är det bara 28 dagar kvar tills SM-tävlingarna drar igång. Förberedelserna är i full gång och det händer massor både på Tingvalla IP och inne i Karlstad. Inte minst så händer det saker här på hemsidan!

För dig som aktiv finns nu en helt uppdaterad sida som heter deltagare här hittar du all relevant information om tävlingarna, boende och mat. Startlistan och anmälningslänken hittar du även där. Se till att inte missa sista anmälningsdag onsdagen den 23/8. Ute nu hittar du vilken gren som går på respektive dag under SM. Så gå in och kolla in den nya deltagarsidan!

För dig som besökare av SM finns nu även publiksidan med massor av spännande material! Bland annat en försmak på vad som kommer att hända under SM-veckan här i Karlstad. Från tisdagen den 27/8 fram till söndagen den 1/9 kommer aktiviteter anknutna till friidrotts-SM att äga rum i Karlstad. Det är bara att boka upp hela den veckan i kalendern!

Du som besökare hittar även vårt program för alla grenar på publiksidan. För att hitta starttiderna för alla grenar när vi kommer närmre tävlingarna är det här du ska leta!

Ett tips att kolla in för både besökare och aktiva är vårt roliga rekordarkiv Sveriges bästa! Här kan du läsa om våra svenska rekord i samtliga friidrottsgrenar. De svenska rekorden, de regerande svenska mästarna, mästerskapsrekord (bästa resultat på SM genom tiderna) och dessutom årsbästa i respektive gren som uppdateras kontinuerligt. Närmre tävlingarna kommer du att kunna läsa experters utlåtande i grenarnas utgång i friidrotts-SM på denna sida!

Biljetter hittar du som vanligt till höger på hemsidan!

Håll dig uppdaterad!