Vilken fantastisk helg vi fick! Fina resultat som ger signaler om en ljus svensk framtid inom friidrotten. Vi hade lyckade tävlingar som genomfördes på ett önskvärt sätt. En fantastisk fin lördag med kanonväder. En trevlig stämning hos publik, aktiva, ledare och funktionärer trots vädret inte var helt med oss de andra två dagarna. Vi lyckades dessutom få med några innovativa delar i programmet som vi är väldigt glada för att vi lyckades genomföra.

Vi vill rikta ett antal tack till de inblandade i SM-arrangemanget som gjort allt detta möjligt att genomföra. Vi skulle vilja tacka City Tryck för sitt engagemang för att kunna producera dagsfärska program.
Vi skulle vilja tacka Löfbergs som gått in som guldsponsor och varit med från början av resan. Ett stort tack för att ni ville tillsammans med oss skapa denna innovativa höjdhoppstävling som blev en succé för både aktiva och publik.
Ett stort tack till Bigtail för ett bra och aktivt samarbete med hög kreativitet som givit friidrotts-SM ett snyggt och enhetligt utseende.
Vi vill även rikta ett stort tack till Kewab som har betalat alla inträden för barn och ungdomar. En gest som öppnat upp möjligheten för fler ungdomar att komma och kolla och inspireras av sina idoler.
Maten har varit kanonbra på arenan och det är till stor del tack vare Nifa som har hjälpt oss få ihop mat- och livsmedelsföretag som kan prestera ett brett utbud av närproducerad mat. Tack Nifa!
Vi vill även tacka Mejeritransporter som har hjälpt oss med kylmöjligheter under hela helgen.
Stort tack till alla partners totalt sett!

En av huvudfaktorerna till att arbetet har flutit på inför SM och att vi har haft möjligheten att göra det vi önskat med arrangemanget är till stor del tack vare Karlstad kommun. Tack för ert stöd och vilja att tillsammans skapa något bra.

Ett stort tack till alla aktiva och ledare för fina resultat och bra underhållning under helgen! Grattis till mästerskapsrekord! Dessutom att så många av er kom hit och vi hoppas vi kan få se er snart i Karlstad igen.
Ett stort tack till all publik som letade sig till Tingvalla för att heja och bidra till en härlig stämning! Oavsett väder är det härligt att se så många glada och positiva åskådare som hejar fram och uppmuntrar de aktiva att pusha sig själva.
Sist men inte minst ett stort tack till alla funktionärer och inblandade som gjort ett otroligt jobb med alla förberedelser och även fått allt att fungera under helgen! Utan er är det inte möjligt!

Nu skickar vi över stafettpinnen till Uppsala och önskar dem stort lycka till med sitt SM 2020!

 

Gänget på IF Göta